top of page
  • Writer's picturesmith john

Hoe Netflix-fout 1011 op iPhone of iPad op te lossen?

Netflix is een populaire internetgebaseerde streaming-mediaservice met miljoenen bewonderaars over de hele wereld. Netflix heeft zojuist zijn service uitgebreid naar 130 nieuwe landen en de reeds geabonneerde landen en heeft nu ongeveer 70 miljoen wereldwijde abonnees. Sinds de Netflix-service is uitgebreid, hebben veel nieuwe iPhone- en iPad-gebruikers de Netflix-app gedownload. Netflix-probleem 1011 op iPad en iPhone heeft 5 oplossingen in dit bericht.


Hoe Netflix-fout 1011 op iPhone en iPad op te lossen?


Hoewel Error 1011 niet extreem vaak voorkomt bij Netflix-klanten op het iOS-platform, kan dit worden veroorzaakt door verschillende technische fouten. Als het probleem met fout 1011 aanhoudt, wordt de hele ervaring onaangenaam, wat geen enkele abonnee wil. Hoewel er geen precieze oplossing is voor Netflix-fout 1011, zijn er vaak probeer- en foutmethoden gebruikt om dit probleem op te lossen.



Hier zijn 5 eenvoudige oplossingen voor Netflix Error 1011 in dit artikel die mensen zouden moeten helpen.


1. Reset de Netflix-app op je apparaat

Omdat iOS-apps niet de mogelijkheid hebben om gegevens te verwijderen zoals Android-apps dat doen, is het enige alternatief om te voorkomen dat het programma op de achtergrond werkt. Hiervoor moet twee keer op de home-knop worden gedrukt. Hierdoor wordt de multitasking-app-lade weergegeven. Scroll naar links en rechts om Netflix op de achtergrond te zien draaien en veeg omhoog om het te beëindigen. Open vervolgens vanuit het startscherm de app opnieuw om te zien of het probleem is opgelost. Hoewel de strategie belachelijk is, werkt het meestal.


2. Herstart iPhone of iPad


Wanneer er gekke app-fouten verschijnen, kan het opnieuw opstarten van een iPhone wonderen doen. Het is een kleine computer, dus het bestandssysteem kan net zo slecht werken als dat van een computer. Als gevolg hiervan worden bij het herstarten talrijke tijdelijke records gewist en worden veel bewerkingen vanaf het begin gestart. Om een iPhone opnieuw op te starten, houdt u de aan / uit-knop ingedrukt totdat alles vervaagt en de woorden "Slide to Power Off" op het scherm verschijnen. Schuif je iPhone naar rechts om hem uit te zetten en probeer hem na 10 seconden weer aan te zetten.


3. Start netwerkinstellingen opnieuw


Netflix kan worden beïnvloed door onjuiste netwerkinstellingen. Controleer de netwerkinstellingen op uw router of een ander apparaat dat uw computer met internet verbindt. Als u het niet zelf wilt doen, neem dan contact op met uw netwerkbeheerder.


4. Installeer de app opnieuw

Omdat het wissen van gegevens op een iOS-app geen optie is, is de beste manier om een vergelijkbare actie uit te voeren, de app opnieuw te installeren. Ga hiervoor naar het startscherm en houd het Netflix-pictogram ingedrukt totdat er een kruis (X) in de rechterbovenhoek van het pictogram verschijnt. Wanneer je op het kruisje tikt, vraagt de iPhone of je de app wilt verwijderen.


5. Fabrieksreset iPhone of iPad

Als niets werkt, ga dan verder met de extreme manier. Ga naar Instellingen -> Algemeen -> Reset -> Wis alle inhoud en instellingen.


Conclusion: These solutions are effective in resolving Netflix error 1011. If your problem is not solved, it will be right for you to contact Netflix bellen.

Recent Posts

See All

Hoe de Instagram-foutcode 1900 te verhelpen

Instagram is een populaire sociale media-applicatie die miljoenen mensen over de hele wereld verbindt. Het biedt gebruikers de mogelijkheid om foto's en video's te delen, verhalen te plaatsen en in co

Hoe Gmail-fout 4211 te verhelpen

Gmail is een van de meest gebruikte e-mailplatforms ter wereld, geliefd om zijn betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijke interface. Maar net als bij elk ander technologisch platform kunnen er soms fout

bottom of page